"Traditionel brudevals? Eller freestyle blandet ind i?


Vi laver det som I drømmer om, og som I kunne tænke Jer at overraske med.


Vi glæder os til at høre fra Jer - og til at få Jeres danseben til at trylle det hele til virkelighed.


Grease, Volbeat eller salsa…

     - vi danses ved."

 

Til vores startede vi med en traditionel brudevals til de kendte toner, men så “kom vi til” at overraske vores gæster med en freestyle til Robbie Williams’ hit “Let me entertain you”, inden vi igen ramte de kendte toner og sokkerne blev klippet efter et dejligt klemt kys - omkranset af vores familie og venner.Ærligt, vi er også både skøre og iklædte os påfuglefjer, vi sætter pris på overraskelser og anderledes valg - men ville alligevel gerne have traditionerne med.


Der skal være plads til lige præcis den udgave der passer til dig.


Så hvis du snart skal giftes - og endelig har kunnet sætte en dato ovenpå Corona-forviklingerne, så kan det være du og din kommende ægtefælde har brug for at øve Jer, måske lære for første gang eller fremtrylle noget der er helt specielt og lige Jer.Kontakt mig for en god snak og lad os se hvad Jeres fødder kan finde på, så Jeres store dag bliver en dans på roser.


Om du har danset før, eller om det er første gang - så lover jeg dig, at det bliver en sjov og magisk oplevelse, som ingen af Jeres gæster kan gætte hvordan bliver. 


Rigtig hjertelig tillykke med hinanden og kærligheden.


Brudevals special lavet til dig

Hvordan vil du danse brudevals til dit bryllup?


Kan du lave en sjov og anderledes danseundervisning?”


“Vi mangler et fedt indslag..”


“Vi er altså ikke sådan nogle der kan danse, men vi er klar på den værste.”


“Vores firma trænger til at få fokus på vores resurser og se hinanden i et andet lys.”


“Vi har hørt du også kan blande teambuilding ind i dans og sjov, er det rigtigt?!”


"Min søn fylder 10 og elsker Michael Jackson, kan du give ham privat undervisning, så han kan blive rigtig god?"Jamen det kan vi da!Al privat undervisning tilrettelægges til den individuelle opgave, efter en god snak eller møde herom. Og den helt rigtige underviser vælges.


Danseerfaring er ingen forudsætning for en god oplevelse, og vi glæder os til mange flere spændende oplevelser - også med dig.


- Børnefødselsdage

- Polterabends

- Overraskelses-indslag til din fest

- Team-building og positivt fokus til virksomheder

- Lær en danse-genre du altid har drømt om


Kun fantasien sætter grænserne.


Med dans og drama som omdrejningspunktet og med eventmanager og NLP-coach kasketterne i baghånden - tilbyder HD dans unikke oplevelser og professionelle tilbud til både private og virksomheder


Kontakt os for dit tilbud -

Privat undervisning og events

Tilbud til private og virksomheder

Regitse Holm Diwas

Underviser, indehaver og ide-generator

Med danseerfaring siden 2 års alderen, har jeg i 16 år danset Standard og Latin samt snuset til både Moderne Dans og Hip Hoppen.


Mit hjerte tabte jeg sidenhen til teateret og skuespillet, og har i over 14 år været tilknyttet et stort anderkendt amatør teater i Holbæk, hvor dansens billeder og vues i store musicals har været den nye danseform jeg føjede til mit cv.


Filmens verden og skuespillet har siden jeg var i starten af 20-erne været en sideløbende del af mit liv.


Som både produktionsleder, bestyrelsesmedlem, aktør bag scenen, samt aktiv skuespiller, sanger og danser, kommer jeg vidt omkring.


Drømmen om at skabe en danseskole der tager udspring i drama og leg, men samtidig omfagner "Den Gamle Danseskole"-stil, hvor man høfligt lærer at bukke og neje på de små hold, at danse to og to, men også kunne bestride nutidens moderne moves og rytmer - det blev til virkelighed i 2019, hvor eventyret med HD dans startede på Samsø.


Med over 200 dansere igennem i vores aller første sæson, har jeg nu glæden af at videreføre små danseskole afdelinger i de dejlige vestsjællandske byer omkring hvor jeg nu igen bor.


Aller mest glæder jeg mig over at give min passion, drømme og glæde videre til alle der vil danse med.


Både store og små.


- og drama-danseskolen blev til virkelighed, som også kan sætte sit præg på din brudevals, privat undervisning, anderledes teambuilding, fest eller event.


Vi danses ved -


Regitse Holm Diwas

HD dans