Drama Dans for børn

Forløb til institutioner, skoler og børnehaver

- samt børnefødselsdage

Snart kommer der her på siden, info om institutions forløb, privat undervisning, børnefødselsdags tilbud og meget meget mere.


Er du allerede nu nysgerrig, så tøv ikke med at kontakte os, og lad os gøre dine ideer til virkelighed.
Pt. arbejder vi på et drama danse forløbs-tilbud til institutioner, klubber og sfo-er, børnehaver, dagplejer og private pasningstilbud.


Her er ideen, at man gennem forskellige forløb, får værktøjer til at supplere den pædagogiske retning man allerede bestrider og følger, samt fysisk undervisning ude på stederne med børnene og det tilknyttede personale.


Vi glæder os meget til at fremlægge tilbuddene, og til at danse og drama-lege derude i virkeligheden.


Kontakt os allerede nu - hvis du ikke kan vente.


mail.hddans@gmail.com

mobil 30 22 11 02


Vi danses ved -


Regitse Holm Diwas


Kropsforståelse og grundlæggende dans

Privat undervisnings forløb for voksne

Ønsker du en bedre forståelse af kroppens bevægelser og hvordan du styrer dem?


Vil du gerne kunne mestre basis dansetrin og grundlæggende rytme og musik-fortolkning?Så har du mulighed for, at få et privat undervisnings-forløb af 3 gange, hvor vi gennemgår følgende:


- Opbygning og mestring af kropsforståelse


- Grundlæggende dans og basis trin


- Improvisering og fortolkning af musik via

  dans/bevægelse/impro-drama


- Forståelse af opvarmning, udstrækning og

  meditativ fokus/groundingDer kan tilkøbes ekstra lektioner ved fx ønsket om at lære en konkret dansegenre, eller blot mere træning i ovenstående forløb.


Forløbet kan bruges som supplement til din øvrige tilknytning til dansehold, som forberelse til skuespiller-uddannelserne, som udøvende artist, inden castings og auditions, som lærer- eller pædagog-studerende eller generel ønske om en dybere forståelse og behærskelse af din fantastiske krop.


Kontakt os for at få fremsendt et tilbud.


Vi ses på gulvet !


Regitse Holm Diwas

Underviser, indehaver og ide-generator

Med danseerfaring siden 2 års alderen, har jeg i 16 år danset Standard og Latin samt snuset til både Moderne Dans og Hip Hoppen.


Mit hjerte tabte jeg sidenhen til teateret og skuespillet, og har i over 14 år været tilknyttet et stort anderkendt amatør teater i Holbæk, hvor dansens billeder og vues i store musicals har været den nye danseform jeg føjede til mit cv.


Filmens verden og skuespillet har siden jeg var i starten af 20-erne været en sideløbende del af mit liv.


Som både produktionsleder, bestyrelsesmedlem, aktør bag scenen, samt aktiv skuespiller, sanger og danser, kommer jeg vidt omkring.


Drømmen om at skabe en danseskole der tager udspring i drama og leg, men samtidig omfagner "Den Gamle Danseskole"-stil, hvor man høfligt lærer at bukke og neje på de små hold, at danse to og to, men også kunne bestride nutidens moderne moves og rytmer - det blev til virkelighed i 2019, hvor eventyret med HD dans startede på Samsø.


Med over 200 dansere igennem i vores aller første sæson, har jeg nu glæden af at videreføre små danseskole afdelinger i de dejlige vestsjællandske byer omkring hvor jeg nu igen bor.


Inden årene på Samsø, drev jeg sammen med min mand et mindre bosted i hjertet af Holbæk. Udsatte børn og unge har derfor fyldt meget i mit liv, og det at kunne benytte dramaens verden, musikkens rytmer og dansens bevægelser - ofte helt uden ord, det kan virkelig gøre noget for alle børn og unge, give dem en måde at udtrykke sig på.


Børn som voksne.


Derudover har jeg i mange år arbejdet med coaching via min Master i NLP, bl.a. som menter og kontaktperson, anderkendende pædagogisk tilgange og mentalisering, uddannet mig som eventmanager, stylist og indenfor ledelse, samt fyldt værktøjskassen fra mine mange år som selvstændig iværksætter. Så alle enskaberne er klar til at udfylde de mange forskellige ting, HD dans tilbyder.


Aller mest glæder jeg mig over at give min passion, drømme og glæde videre til alle der vil danse med, og til at hjælpe andre til at kunne gøre det samme.


Både store og små.


Vi danses ved -


Regitse Holm Diwas

HD dans